Fleece broek

Fleece broek
per pagina
 1. Craft Storm Tights 2.0 Heren
  As low as € 104,99
 2. ProAct Multisport broek Heren
  As low as € 29,95
 3. Lounge broek, uni
  As low as € 24,95
 4. Joggingbroek Tee Jays Urban Pants unisex
  As low as € 58,99
 5. Joggingbroek Tee Jays sweat pants heren
  As low as € 54,00
 6. Joggingbroek Fruit of the Loom Jog Pant with elasticated cuffs heren
  As low as € 16,75
 7. Joggingbroek Fruit of the Loom Elasticated Cuff Jog Pants
  As low as € 18,50
per pagina

FLEECE BROEK

Een fleece broek kopen?

Bij Hanova kunt u zelfs terecht voor uw fleece broek voor dames en heren. Vanwege het enorme aanbod in fleece artikelen hebben wij een algemene webshop gemaakt van verschillende fleece artikelen waaronder ook fleece broeken. 

Een fleece broek is misschien wel het minst bekende artikel onder de fleece producten. Een fleece broek kun je misschien wel vergelijken met een joggingbroek. Een fleece broek voor dames en heren is lekker comfortabel en houdt u heerlijk warm.

Een fleece broek heeft voor de rest ook alle bekende kenmerken die u van een fleece product mag verwachten. De stof is zacht, soepel en voelt behaaglijk aan. Bovendien is fleece ademend, waardoor u er niet snel in zult gaan zweten.

Fleece is geen natuurproduct, maar deze stof wordt wel vaak gebruikt in de verwerking van een groot aantal kleding artikelen, omdat de stof een behaaglijk gevoel van warmte geeft.

Fleece bestaat uit een geweven basis laag met aan beide kanten een laag van polyestervezels. De wijze van verdere verwerking van de stof zorgt ervoor, dat de fleece sterk ademende eigenschappen heeft, terwijl de gebruiker het toch behaaglijk warm heeft.

Ook onze fleece broeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maak uw selectie en bekijk bij het product in welke kleuren de fleece broeken leverbaar zijn.

Wij leveren de fleece broek gratis bij u af bij bestellingen vanaf € 35,00. Shop veilig, voordelig en vertrouwd naar uw fleece broek bij Hanova, always fits.