Fleece badjas

Fleece badjas
per pagina
 1. Badjas Jassz Edgar Uni
  As low as € 61,30
 2. Badjas Jassz Velours Uni
  As low as € 72,99
 3. Badjas Comy Co Kimono Style.
  As low as € 46,05
 4. Badjas Towel City Uni
  As low as € 57,95
 5. Badjas Towel City Kimono Uni
  As low as € 54,75
 6. Badjas J&N Functional Hooded Uni
  As low as € 99,50
 7. Badjas J&N Hooded Uni
  As low as € 124,94
 8. Badjas Jassz Kimono Uni
  As low as € 67,09
per pagina

FLEECE BADJAS

Een fleece badjas kopen?  

Bij Hanova kunt u zelfs terecht voor uw fleece badjas. Vanwege het enorme aanbod in fleece artikelen hebben wij een algemene webshop gemaakt van verschillende fleece artikelen waaronder ook fleece badjassen voor dames en heren. 

Een badjas moet natuurlijk lekker zacht en warm aanvoelen en juist daarom leent een fleece badjas zicht uitstekend aangezien fleece deze kenmerken van nature al heeft. 

Het is altijd lastig om uit het koele (zwem-) bate komen, maar met een fleece badjas zult u het snel behaaglijk hebben en dat is precies wat u zoekt. Wij leveren de fleece badjassen in verschillende stijlen en kleuren. 

Een fleece badjas heeft verder ook alle kenmerken die u van een fleece product mag verwachten. De stof is zacht, soepel en voelt behaaglijk aan. Bovendien is fleece ademend waardoor u er niet snel in zal gaan zweten. 

Fleece is geen natuurproduct, maar deze stof wordt wel vaak gebruikt in de verwerking van een groot aantal kleding artikelen, omdat de stof een behaaglijk gevoel van warmte geeft. 

Fleece bestaat uit een geweven basis laag met aan beide kanten een laag van polyestervezels. De wijze van verdere verwerking van de stof zorgt ervoor, dat de fleece sterk ademende eigenschappen heeft, terwijl de gebruiker het toch behaaglijk warm heeft. 

Onze fleece badjassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maak een selectie en bekijk bij het product in welke kleuren de fleece badjas leverbaar is. 

Wij leveren de fleece badjas GRATIS bij u af bij bestellingen vanaf € 35,00. Shop veilig, voordelig en vertrouwd naar uw fleece badjas bij Hanovaalways fits.