Fleece en zo

Fleece en zo
per pagina
 1. Heavy Explore fleece vest heren
  As low as € 89,50
 2. Softshell Jas Result Printable Dames
  As low as € 39,51
 3. Fleece Bodywarmer Result Kinderen
  As low as € 24,99
 4. Capuchon sjaal
  As low as € 14,94
per pagina

FLEECE EN ZO

Fleece, wie kent het niet? Fleece to please….

Fleece is niet terug van weg geweest, maar is gewoon nooit vertrokken. In deze categorie vindt u een opsomming van alle fleece producten op deze webshop van Hanova Textiles.

Er zijn veel kledingstukken gemaakt van fleece of zit er fleece in verwerkt. Fleece is ook verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, waardoor het ook goed is te combineren.

In onze footer navigatie kunt u meer lezen en leren over fleece in het algemeen. Fleece kleding kun je zowel binnen als buiten gebruiken, zeker als je het een beetje fris hebt.

Veel mensen die regelmatiger buiten leven, hiermee bedoelen we in de tuin of op de camping, hebben wel een paar fleece kledingstukken in hun kast hangen, zoals een fleece vest, jas of trui. En wat dacht u van een fleece bodywarmer voor tijdens uw buitenactiviteiten?

De eigenschappen van fleece sluiten goed aan bij de behoefte van de gebruiker. Je voelt je comfortabel in fleece, het geeft je warmte terwijl je er niet snel in gaat zweten. 

Fleece is het Engelse woord voor vacht. Feitelijk is dit een leuke naam voor het artikel daar het als een soort van vacht om u heen zit en u warm zal houden. Het verwijst ook naar de veelal grovere structuur van fleece. De vacht (fleece) voelt ook meestal zacht aan, net als bij een dier.

Fleece is populair gebleven vanwege een aantal zaken:

- Fleece is zacht en aaibaar
- Fleece is makkelijk mee te nemen
- Fleece kreukt niet en blijft zijn vorm behouden
- Fleece heeft een groot isolerend vermogen
- Fleece is luchtdoorlatend en daarom ook ademend

Vanwege deze eigenschappen kan eventuele transpiratie ook makkelijk worden afgevoerd en dit voorkomt oververhitting. Fleece kan daardoor gebruikt worden in het meerlagen systeem dat bij kou veelal wordt aangeraden. Lees hier meer over op onze webshop met thermo ondergoed.

Fleece is helaas niet waterdicht maar is wel ietwat waterafstotend. Het kan wel tegen wat nattigheid, maar beter is om fleece droog te houden.

Zoekt u echt een combinatie van fleece en waterafstotende eigenschappen, kijk dan eens naar onze softshell jassen op deze webshop of op onze webshop softshell enzo met de grootste collectie softshell jassen van Nederland. Bij veel van deze jassen zit fleece aan de binnenzijde verwerkt.

Fleece bedrukken? Ook dat is voor ons geen enkel probleem met onze eigen textiel drukkerij. Onze drukkerij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrukken van kleding. Lees in onze footer navigatie meer over het bedrukken van fleece.

Kortom, voor alle fleece producten shopt u bij Hanova Textiles, veilig en voordelig.