Fleece handschoenen

Fleece handschoenen
per pagina
 1. Craft Shield 2.0 Handschoenen
  As low as € 49,95
 2. Beechfield Suprafleece® Alpine Gloves
  As low as € 12,50
 3. Handschoenen van fleece voor kind
  As low as € 13,50
 4. K-up Fleece Handschoenen
  As low as € 12,95
 5. Fleece Handschoenen Myrtle Beach Touch-Screen Unisex
  As low as € 24,50
 6. Micro Fleece Handschoenen Thinsulate Myrtle Beach Unisex
  As low as € 24,50
 7. Micro Fleece Handschoenen Myrtle Beach Unisex
  As low as € 12,50
 8. Fleece Handschoenen Result Active Unisex
  As low as € 12,95
 9. Fleece Set Result Winter Unisex
  As low as € 19,25
 10. Fleece Handschoenen Palmgrip
  As low as € 16,49
 11. Sjaals, Result, Snow Leopard set, Dames
  As low as € 16,95
per pagina

FLEECE HANDSCHOENEN

Fleece handschoenen kopen?

Op de fleece webshop van Hanova vindt u een groot aantal fleece artikelen, waaronder ook fleece handschoenen. Ook fleece handschoenen zijn natuurlijk een gewild artikel tijdens de gure wintermaanden. Fleece handschoenen zijn soepel, zacht en zullen u lekker warm houden. 

Fleece betekent vrij vertaald vanuit het Engels, vacht. Het is, om verschillende factoren, een toepasselijke naam voor dit product. Fleece is geen natuurproduct, zoals bijvoorbeeld wol dat wel is. Fleece bestaat uit 100% kunststof vezels.

Fleece bestaat uit een geweven basis laag met aan beide kanten een laag van polyestervezels. De wijze van verdere verwerking van de stof zorgt ervoor, dat de fleece sterk ademende eigenschappen heeft, terwijl de gebruiker het toch behaaglijk warm heeft.

Fleece handschoenen worden met name in de wintermaanden gedragen door actieve buitenmensen of door mensen op hun werk. Fleece handschoenen zijn natuurlijk ook heerlijk tijdens het wandelen of fietsen of gewoon tijdens het winkelen in de koude buitenlucht.

In de toekomst zijn wij voornemens om een speciale webshop te maken met handschoenen. Op onze thermo webshop verkopen wij reeds een leuke collectie met thermo handschoenen. Thermo handschoenen zijn veelal wel winddicht en hebben weer andere eigenschappen dan fleece handschoenen.

Wij leveren fleece handschoenen voor alle consumenten en hebben voor u een leuke collectie samengesteld die u in verschillende kleuren kunt bestellen. Combineer de kleur bij de aanschaf van een ander fleece artikel.

Fleece handschoenen kunt u bij ons ook bestellen in grotere aantallen voor uw personeel of voor promotionele doeleinden. Wij kunnen alle fleece handschoenen voor u bedrukken met uw logo of gewenste teksten via verschillende bedrukkingstechnieken 

Shop veilig en vertrouwd en koop uw fleece handschoenen bij Hanova, always fits.