Fleece pyjama

Fleece pyjama
Geen producten gevonden voor deze selectie.

FLEECE PYJAMA

Een fleece pyjama kopen?

Bij Hanova kunt u zelfs terecht voor uw fleece pyjama. Vanwege het enorme aanbod in fleece artikelen hebben wij een algemene webshop gemaakt van verschillende fleece artikelen waaronder ook fleece pyjama’s voor dames, heren en kinderen.

Een pyjama moet natuurlijk lekker zacht en warm aanvoelen en juist daarom leent een fleece pyjama zich daar uitstekend voor, aangezien fleece deze kenmerken van nature heeft. Met een fleece pyjama zult u van uw heerlijke nachtrust kunnen genieten.

Een fleece pyjama heeft verder ook alle kenmerken die u van een fleece product mag verwachten. De stof is zacht, soepel en voelt behaaglijk aan. Bovendien is fleece ademend waardoor u er niet snel in zal gaan zweten.

Fleece is geen natuurproduct, maar deze stof wordt wel vaak gebruikt in de verwerking van een groot aantal kleding artikelen, omdat de stof een behaaglijk gevoel van warmte geeft.

Fleece bestaat uit een geweven basis laag met aan beide kanten een laag van polyestervezels. De wijze van verdere verwerking van de stof zorgt ervoor, dat de fleece sterk ademende eigenschappen heeft, terwijl de gebruiker het toch behaaglijk warm heeft.

Onze fleece pyjama’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maak een selectie en bekijk bij het product in welke kleuren de fleece pyjama leverbaar is.

Wij leveren de fleece pyjama GRATIS bij u af bij bestellingen vanaf € 35,00. Shop veilig, voordelig en vertrouwd naar uw fleece pyjama bij Hanova, always fits.